Πώς να έρθετε

Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο τον τρόπο πρόσβασης στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO : https://www.metropolitanexpo.gr/el/episkeptes/prosvasi-episkeptes.html

METROPOLITAN EXPO CENTER

Το Metropolitan Expo βρίσκεται στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», στα Σπάτα Αττικής. Διαθέτει πολύ εύκολη πρόσβαση με όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (Metro, Προαστιακό, Αστικά Λεωφορεία). Απέχει 35′ λεπτά από το κέντρο της Αθήνας και μόλις 3’ από το Αεροδρόμιο και τους σταθμούς του Metro και του Προαστιακού, με δυνατότητα απευθείας και συνεχούς σύνδεσης.

pic

Μέσω της Αττικής Οδού, 2 km μετά από όλους τους χώρους του Αεροδρομίου (Αφίξεις, Αναχωρήσεις, Ξενοδοχείο, σταθμό Metro κλπ), με άνετους χώρους στάθμευσης.

Στάση Αεροδρόμιο

Γραμμή 3
Αιγάλεω / Μοναστηράκι / Δουκ. Πλακεντίας / Αεροδρόμιο

Όλα τα λεωφορεία Express της Αττικής για Αεροδρόμιο

(X92 / Κηφισιά – X93 / ΚΤΕΛ Κηφισού & Λιοσίων – X94 / Σύνταγμα – X96 / Πειραιάς – X97 / Δάφνη)

Στάση Αεροδρόμιο

Γραμμή
Νερατζιώτισσα – Δουκ. Πλακεντίας / Αεροδρόμιο

ΚΤΕΛ

Σύνδεση με Λιμάνι Ραφήνας, Μαρκόπουλο, Κερατέα, Καλύβια και Λαύριο

ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Για όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (Metro-Προαστιακός, ΟΑΣΑ-ΚΤΕΛ και Αεροδρόμιο), υπάρχει δυνατότητα απευθείας σύνδεσης με το Metropolitan Expo σε ελάχιστο χρόνο (μόλις 3΄), με λεωφορεία (shuttle buses), τα οποία σταθμεύουν έξω από την έξοδο 2 των αφίξεων του Αεροδρομίου, σε στάση με την ειδική σήμανση «Εκθεσιακό Κέντρο».